Versterking gezocht: vacatures seizoen 2022/2023

10-07-2022

Beste leden, vrijwilligers, supporters, betrokkenen, 

Voor het nieuwe seizoen 2022/2023 is FC Maasgouw nog op zoek naar diverse versterkingen om het jeugdkader compleet te maken. De volgende vacatures zijn van kracht:

- Tweede trainer voor FC Maasgouw JO19-1, hiervoor is de club vooral op zoek naar iemand de woensdagavondtrainingen wil gaan leiden en iemand die het team wil begeleiden om de week. Dit mag natuurlijk ook vaker zijn.
- Tweede trainer voor FC Maasgouw JO17-1, trainingsdagen zijn maandagavond en woensdagavond waarbij de invulling op maandagavond en wedstrijddagen prioriteit heeft.
- Tweede trainer voor FC Maasgouw JO12-1, trainingsdagen zijn maandagavond en woensdagavond en daarnaast de wedstrijddag op zaterdag.
- Tweede trainer voor FC Maasgouw JO10-1, trainingsdag op woensdagavond en de wedstrijddag op zaterdag.

Goed om aan te geven is dat dit de vacatures zijn die openstaan, maar mochten er geïnteresseerden zijn die echter een (klein) deel van deze vacatures kan vervullen dan kan dit natuurlijk besproken worden. Alle beetjes helpen en veel handen maken licht werk. 

Daarnaast is de club ook nog op zoek naar scheidsrechters op zowel zaterdag en zondag, in het bijzonder een scheidsrechter voor FC Maasgouw 4, dat thuiswedstrijden op zondagmorgen om 11.30 uur speelt. 

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kan aanmelden via Hoofd Jeugdopleiding Raf Azzakriti via vtcfcamaasgouw@gmail.com of 06-13180961.
Terug naar overzicht

Deel dit bericht: