Rudy Poelmans nieuwe trainer FC Maasgouw 2

15-07-2022

FC Maasgouw en de Voetbal Technische Commissie zijn blij en verheugd te kunnen mededelen dat Rudy Poelmans de nieuwe trainer wordt van FC Maasgouw 2, met ingang van seizoen 2022/2023.

Rudy is 54 jaar en woonachtig in het Belgische Kinrooi. Beroepsmatig is hij actief in de Sales bij CSM Ingredients, een ingrediëntenbedrijf in de voedingsector. Rudy is gehuwd met Marij en heeft twee voetballende kinderen, Joren en Kirsten. Naast jarenlang spelend lid te zijn geweest bij Kinrooi FC is Rudy 20 jaar actief bestuurslid en een van de gangmakers van de fusieclub FC Maasland Noordoost.

"Door de jaren heb ik verschillende posities bekleed zoals 15 jaar voorzitter van de voetbaltechnische commissie, jarenlang jeugdtrainer in alle leeftijdscategoriën, techniektrainer, T2 enz. Vanuit mijn functie vroeger als voorzitter VTC bij Kinrooi FC en de scoutingopdrachten ken ik de Nederlandse amateurclubs uit de regio vrij goed". zo licht Rudy toe.

"Ruim tien jaar geleden, na de fusie tussen Thorn en Wessem bouwde men hier een fantastisch nieuw voetbalcomplex dat er steeds netjes bij ligt. Recent volgde ik het gewonnen promotie duel tegen VV Born en was gecharmeerd door het team en vooral hun manier van spelen. Verzorgd voetbal, jonge spelers die fysiek in orde waren en er als team voor streden", vervolgt Rudy.

"Toen er recent een vacature voor het tweede elftal vrijkwam met een aantrekkelijk profiel besloot ik mij kandidaat te stellen. De gesprekken met de Voetbal Technische Commissie waren overtuigend. Een duidelijke clubvisie en structuur die aanleunt bij de manier van werken zoals ik die steeds voor ogen had.
De voetbalvisie strookt volledig, namelijk verzorgd aanvallend voetbal brengen vanuit de opbouw en werken met een jong beloftenvol O19-team spelers dat grotendeels wordt doorgeschoven."

"Er is een lange termijn visie met de opdracht om prestatief te werken gekoppeld aan een goede sfeer, jonge spelers beter te maken en naar het eerste elftal te begeleiden. En het belangrijkste: met jongeren uit eigen dorpen zodat de lokale verankering blijft. FC Maasgouw is een stabiele club die de laatste jaren enorm groeit en voetbal aanbiedt voor iedereen."

"Mijn keuze voor Maasgouw was snel beslist door het goede gevoel dat ik overhield aan de gesprekken met de VTC Maasgouw en de professionele aanpak. Ik kijk er al vast naar uit om aan de slag te gaan!"

FC Maasgouw heet Rudy van harte welkom bij de club, heeft alle vertrouwen in een goede samenwerking en wenst hem veel succes en plezier in het uitoefenen van zijn functie.

Semmy Wolter zal starten als assistent-trainer en Daan Sentjens wordt de nieuwe leider van FC Maasgouw 2.

 
Terug naar overzicht

Deel dit bericht: