Laatste week Rabo ClubSupport actie!

22-09-2022

FC Maasgouw heeft zich ook dit jaar weer ingeschreven voor de Rabo ClubSupport actie. Bij de Rabo ClubSupport bepalen leden van de Rabobank welke verenigingen en stichtingen een sponsorbijdrage krijgen. Dit bedrag wordt gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen en hierdoor wordt bekend wat de waarde van een stem is.

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. FC Maasgouw doet natuurlijk ook mee en jij kan als inwoner van de Gemeente Peel & Maas je stem uitbrengen op onze vereniging.

De leden kunnen dit jaar stemmen door in te loggen op de Rabo app of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig.
Ieder lid vanaf 12 jaar mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Het bedrag in de pot wordt gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

De stemperiode is van maandag 5 september t/m 27 september, vanaf 3 oktober zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs/verenigingen welke financiële ondersteuning ze krijgen. Houd hiervoor de website in de gaten.

Stemmen kan HIER!
 
Terug naar overzicht

Deel dit bericht: