Johan en Simone bezorgen voetbalshirts in Malawi

18-08-2022

Leden van FC Maasgouw Johan en Simone Corsten zijn afgelopen zomer naar het Afrikaanse Malawi afgereisd. Johan en Simone zijn bestuurslid van Stichting Jos en Mien Kersten-van Lier. Dit is een goede doelen-stichting die kleinschalige projecten in Malawi ondersteunt. De voorbije weken zijn Johan en Simone op werkbezoek geweest in Afrika om de voortgang en resultaten van de belangrijkste projecten ter plekke te bekijken.

De jeugd- en seniorenelftallen van FC Maasgouw worden vanaf het volgende seizoen voorzien van nieuwe shirts en dus hebben Johan en Simone tijdens hun reis op een drietal plaatsen oude shirts en trainingspakken van FC Maasgouw geschonken aan de plaatselijke jeugd en jongeren. De shirts/tenues zullen gebruikt worden tijdens het sporten, zoals voetbal en net-ball. De kleding werd door de lokale bevolking met veel enthousiasme in ontvangst genomen. 

Wij bedanken Johan en Simone voor hun maatschappelijke betrokkenheid en het afleveren van de shirts in Malawi en wensen hen veel succes toe met hun projecten in de toekomst. 
 
  • Johan en Simone bezorgen voetbalshirts in Malawi
  • Johan en Simone bezorgen voetbalshirts in Malawi
Terug naar overzicht

Deel dit bericht: