Supporters en sponsoren bedankt!

10-07-2022

Beste sponsor,

Het seizoen 2021/2022 zit erop. Een seizoen van pieken en dalen en een seizoen dat wederom door het uitbrekende coronavirus enkele weken stillag.
Een ontzettend lange jaargang die uiteindelijk een prachtig einde kende voor onze vereniging. Afgelopen zondag 19 juni wist het team van hoofdtrainer Ruud Hendriks in een bloedstollende wedstrijd VV Born 1 te verslaan op neutraal terrein in Herten en daarmee is promotie naar de 3e klasse een feit. Na de eerdere overwinningen tegen SV Brunssum (2-0 in Thorn) en Voerendaal (1-2 na verlenging) kunnen we spreken van een geweldige teamprestatie.
Naast het 1e elftal mochten we het afgelopen seizoen ook FC Maasgouw MO10-1, FC Maasgouw MO15-1 en FC Maasgouw VR1 feliciteren met het behalen van hun kampioenschappen, chapeau!

Echter, zonder de steun en maatschappelijke betrokkenheid bij FC Maasgouw vanuit jullie als sponsoren was dit alles niet mogelijk geweest. Het afgelopen seizoen zagen wij het aantal reclameborden rondom het hoofdveld van ons sportpark weer toenemen. Sfeeracties tijdens de promotiewedstrijden werden gesponsord, de selectie werd in het zonnetje gezet na de promotie en nog talloze andere sponsoracties vonden de afgelopen jaargang plaats bij onze vereniging. Wij willen u dan ook namens het bestuur en de sponsorcommissie van FC Maasgouw enorm bedanken voor jullie steun in het afgelopen seizoen.

Op naar het seizoen 2022/2023, dat we uiteraard weer feestelijk zullen aftrappen op Sportpark Ter Koel. Over de Seizoensopening volgt in augustus meer informatie.

BEDANKT!

Met sportieve groet,
Bestuur/sponsorcommissie FC Maasgouw
Terug naar overzicht

Deel dit bericht: