Tussenstanden per 04-10-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 04 September : O19 TOERNOOI
Donderdag 29 Juli
FC.MAASGOUW 1 - HAELEN 1
3 - 1


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Zaterdag 14 augustus - 17:00u
-

Sportpark de Graswinkel te Weert

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Nu nog even voetbal kijken, straks weer zelf spelen bij FC Maasgouw!

17-06-2021


Beste leden,

Bij FC Maasgouw kunnen we niet wachten tot het nieuwe seizoen aanvangt. 
De afgelasting van het EK afgelopen zomer was enerzijds teleurstellend, net zoals de coronapandemie die ons lange tijd aan de kant hield. Toch komt nu eigenlijk dat EK wel goed van pas met het voetbal op tv > https://www.voetbalvandaag.nl/voetbal-op-tv/.

In grote delen van het land kleuren de straten inmiddels oranje. Zeker na wat iedereen in ons prachtige polderlandschap gezamenlijk heeft moeten doorstaan, is het mooi om te zien dat het gevoel van saamhorigheid onder de bevolking weer helemaal terug van weggeweest is.


Op Sportpark Ter Koel weten we maar al te goed weten wat saamhorigheid betekent. Voetballen doe je namelijk niet alleen, dat doe je met elkaar. Een voor allen en allen voor een.


In de kleedkamer is vooraf de spanning voelbaar. Alles staat in het teken van wedstrijdvoorbereiding en peptalks. In de rust worden er frustraties geuit of schouderklopjes uitgedeeld. Na afloop is de kleedkamer de plek waar je een speld kunt horen vallen, of waar juist keihard feest wordt gevierd.


De kantine is een verzamelplaats waar meer dan eens banden met teamgenoten uitgroeien tot vriendschappen voor het leven. Samen doorloop je vele elftallen, totdat jullie uiteindelijk bij de senioren gaan ‘afbouwen’. Wat is er mooier dan tot in de nadagen van je carrière samen voor elke bal te blijven knokken?


Natuurlijk, we worden allemaal een dagje ouder. Dat is inherent aan de mensheid en daar heeft niemand van ons invloed op. Waar we ons wel tegen kunnen verzetten, is het wegvallen van saamhorigheid. Een team dat jarenlang uit dezelfde spelers bestaat, is niet compleet met het ontbreken van een of meerdere leden.


We sluiten af met dezelfde zin als waar we mee begonnen. Bij FC Maasgouw kunnen we niet wachten tot het nieuwe seizoen aanvangt. We hopen dat jij daar onderdeel van zult uitmaken. Voor de club, voor je vrienden / teamgenoten en voor het beleven van het spel waar we allemaal zo dol op zijn, voetbal! De romantiek van de kleedkamers en een als vanouds warme ontvangst in de kantine wachten op jullie.

Tot snel!Terug naar nieuwsoverzicht