Tussenstanden per 02-02-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 29 Mei : bekendmaking team indeling 20/21
  • 02 Juni : gesprek moment teamindeling
Zaterdag 30 Mei
RKSV.HEEZE MO19-1 - FC.MAASGOUW MO19-1
Afgelast
FC.MAASGOUW MO13-1 - LEONIDAS-W MO13-2
Afgelast
SCHINVELD JO8-1 - FC.MAASGOUW JO8-1
Afgelast


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Sponsor 1: #FCMaasgouwSteunt De Pannekoekenbakker Thorn!

31-03-2020


Sponsor 1: De Pannekoekenbakker Thorn...

Hallo allemaal,
 
Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten stonden ook wij op 15 maart plotseling helemaal stil. Volkomen begrijpelijk maar schokkend en triest om te zien hoe ons witte stadje Thorn en daarmee ons restaurant vanaf dat moment moest sluiten.

Toch proberen we er het beste van te maken. Het is nu eenmaal niet anders. Op onze eigen wijze proberen we zo goed mogelijk met deze situatie om te gaan. Zo heeft er al een grote schoonmaak plaatsgevonden, zijn al onze deuren opnieuw geschilderd en ook de parketvloer is weer als nieuw (zie onderstaande afbeelding)! Zelfs alle zolders en magazijnen zijn eens flink onder handen genomen. Doel van dit alles? Zo goed en zo mooi mogelijk voor de dag komen op de dag dat onze deuren weer open zullen gaan! Wij kunnen in ieder geval niet wachten, jullie wel?!Onze vaste medewerkers en ook onze flexibele oproepkrachten hebben allen op een zeer spontane en prettige wijze hieraan meegewerkt. Waarvoor onze hartelijke dank aan iedereen.
Ook wij zijn zeer benieuwd hoe lang deze situatie nog zal gaan duren. Tot die tijd hebben wij een afhaalservice in elkaar gezet. Op die manier kunnen we toch in contact blijven met onze gasten en de reacties tot nu toe zijn hartverwarmend, dank daarvoor.
 
Afhalen is mogelijk op vrijdag - zaterdag en zondag tussen 16:00 en 20:00 uur. En kan zowel telefonisch via 0475-563327 als via onze website: https://bit.ly/2Urs7vo. Zie onze website en of Facebookpagina voor meer informatie.

 
Voor nu wensen wij allen van jullie een goede gezondheid, veel sterkte en veel geduld. Wij hopen iedereen weer gauw in Thorn en ons restaurant te mogen begroeten.
 
Met smakelijke en vriendelijke groet,
Familie Hendrikx - De Pannekoekenbakker Thorn
 

Terug naar nieuwsoverzicht