Tussenstanden per 02-02-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 17 Augustus : Deadline opgeven vrijwilligersbeleid
  • 19 Augustus : VTON
Zaterdag 15 Augustus
FC.MAASGOUW 1 - MEREFELDIA 1
19:00u.


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Zaterdag 15 augustus - 19:00u
-

Sportpark Ter Koel te Thorn

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Jeugdtrainingen worden hervat per donderdag 30 april, met aangepast schema en 1x per week

29-04-2020


Beste spelers, ouders en/of verzorgers van spelers,

Als FC Maasgouw zijn we erg blij dat we in dit moeilijk Corona tijdperk toch met de jeugd mogen gaan trainen. De jeugdtrainingen zullen weer hervat gaan worden vanaf donderdag 30 april, let wel, via een aangepast schema en vooralsnog 1x per week (DOWNLOAD HET SCHEMA HIER). 
Dit aangepast schema hanteren we tot en met tenminste 17 mei. Het komt voor dat bepaalde teams nog niet per direct vanaf 30 april gaan opstarten, wanneer uw desbetreffend team start hoort u van de desbetreffende trainer/leider zelf. 
Concreet betekent dit dat de onderbouw (t/m de Onder 13 leeftijd) de trainingen weer kunnen hervatten op de normale manier, maar wel met enkele extra hygiënische maatregelen. Voor de midden- en bovenbouw (Onder 15 t/m Onder 19) is trainen ook weer toegestaan maar wel op 1,5 meter afstand van elkaar. Hiervoor zullen onze trainers speciale trainingen samenstellen.

Om alles in goede banen te leiden volgt FC Maasgouw de voorschriften en adviezen van het RIVM, de KNVB en de gemeente Maasgouw zorgvuldig op. Hieronder een overzicht van alle maatregelen en regels die we vanaf heden gaan hanteren:

Veiligheid- en hygiëneregels
1. Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden C) en/of benauwdheidsklachten heeft;
2. Was je handen thuis voor het trainen en na het trainen;
3. Ga vooraf thuis naar het toilet;
4. Kom zoveel mogelijk zelfstandig (max. met twee personen, fietsend of in de auto) naar het sportpark. De aanrijdroute voor fietsers is HIER TE DOWNLOADEN. Fiets dus ook niet met je hele team naar de training;
5. Uitsluitend jeugdspelers die een training hebben, jeugdtrainers, coördinatoren en bestuursleden hebben toegang tot het sportpark.
6. Ouders mogen het sportpark niet betreden: zet je kind af aan de poort van het sportpark (kiss & ride). Wanneer je jouw kind weer ophaalt, volg dan de aanrijdroute zoals aangegeven is en blijf in de auto zitten op de parkeerplaats, DOWNLOAD DE AANRIJDROUTE HIER.
7. Iedere speler die met de fiets komt plaatst zijn fiets op de aangewezen vak, bij het trainingsveld. Blijf ook hierbij op 1,5 meter afstand van elkaar;
8. Kom niet eerder dan 10 minuten van tevoren naar de training;
9. Ook voor de onderbouw (t/m Onder 13) geldt dat er geen onnodig contact met elkaar moet worden gemaakt zoals stoeien, high-fives of slidings; 
10. Houd je ten allen tijden aan de afgesproken 1,5 meter afstand van elkaar;
11. Kom het liefst zo volledig mogelijk in trainingskleren naar het sportpark;
12. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedlokalen. Ook kan er niet worden gedoucht. Ook toiletten houden we gesloten (grote uitzonderingen nagelaten);
13. Drinkfles meenemen mag, maar wel thuis vullen;
14. Daar waar dit reglement niet voorziet bepaalt de corona-coördinator (Raf Azzakriti) de gang van zaken;
15. Voor alles geldt: gebruik je gezonde verstand en houd je aan de voorschriften van het RIVM. Denk aan handen wassen voor en na bezoek aan het sportpark, niezen in elleboog etc. 

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we op een veilige en verantwoorde manier kunnen blijven sporten!
Daarom moeten we ons allemaal strikt aan de regels houden, er wordt namelijk gehandhaafd. Doen we dit niet, dan kan sluiting van het sportpark en een fikse boete het gevolg zijn voor onze vereniging. Voor vragen en/of opmerkingen over het corona-beleid kunt u mailen naar communicatie.fcm@gmail.com.
In bijlage 3 en 4 staan alle regels, opgesteld door de KNVB, nog een keer uitgebreid vermeld voor spelers en ouders.
BIJLAGE 3, PROTOCOL VOOR OUDERS
BIJLAGE 4, PROTOCOL VOOR SPELERS

De gemeente Maasgouw juicht het daarnaast toe om vriendjes/vriendinnetjes van onze jongste leden (t/m Onder 13) te laten sporten. Mocht een vriendje/vriendinnetje, dat geen lid is, van uw zoon of dochter iemand mee willen nemen dan is dit, na aanmelding, toegestaan. 
Er dient dan een aanmelding te worden verstuurd naar info@fcmaasgouw.nl, met vermelding van naam en leeftijd. Ook voor hem/haar, gelden dezelfde 15 regels als hierboven staan vermeld.

Met sportieve groet,
De Voetbal Technische Commissie en het bestuur
FC Maasgouw

Terug naar nieuwsoverzicht