Tussenstanden per 02-02-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 29 Mei : bekendmaking team indeling 20/21
  • 02 Juni : gesprek moment teamindeling
Zaterdag 30 Mei
RKSV.HEEZE MO19-1 - FC.MAASGOUW MO19-1
Afgelast
FC.MAASGOUW MO13-1 - LEONIDAS-W MO13-2
Afgelast
SCHINVELD JO8-1 - FC.MAASGOUW JO8-1
Afgelast


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

FC.MAASGOUW VR1 stapje dichterbij de titel na winst op concurrent Veritas VR1

25-04-2019


Het is dinsdagavond 23 april 19:15 en we gaan van start in een wedstrijd waar we al weken naartoe leven... De eerste tien minuten spelen we slap en speelt de spanning ons parten, want we moeten en zullen winnen vandaag.  Maar zo denkt onze tegenstander er natuurlijk ook over. Veritas krijgt een paar mogelijkheden om kansen te creëren maar die worden al snel gecontroleerd door onze verdediging. We komen gaandeweg wat meer in ons eigen spel en dat resulteert in een aantal mooie combinaties. Helaas komt de laatste bal steeds net niet aan waardoor we maar weinig echte kansen kunnen creëren.

Toen kwam er een vrije trap voor ons op 18 meter van het doel. Jana neemt de vrije trap, die in eerste instantie nog door de keeper uit het doel wordt gehouden. Maar dan veroveren we de bal terug. Susan krijgt de bal en schiet hem knap binnen. Na 21 minuten staat het 1-0! Dan wordt er gewisseld. We zijn nog steeds gevaarlijk voor de goal en hebben ons eigen spel nu helemaal teruggevonden. Via een combinatie aan de rechterkant krijgt Maartje de bal in de 16-meter. Maartje speelt zich knap vrij en maakt in de 33ste minuut de 2-0. 

Net voor rust mag Veritas gemakkelijk langs de lijn oplopen en is er een miscommunicatie tussen Daphne en Chiara waardoor we de rust ingaan met 2-1 op het scorebord, een kleine domper. In de rust wordt de tactiek nogmaals besproken en er worden een paar wissels gedaan.

We gaan na de rust het veld weer op en zijn nog altijd super gebrand om te winnen. In de 59ste minuut wordt er door knap samenspel de derde goal gemaakt. Maartje zet de keepster op het verkeerde been. 3-1!!! Iedereen heeft kippenvel, dit kunnen en mogen we niet meer weggeven. We blijven ons eigen spel spelen en krijgen nog een aantal grote kansen die we helaas niet afmaken. Een schot van Britt, die vrij voor de goal staat, eindigt in de handen van de keeper en een uitbraak van Maartje gaat net naast het doel.

De laatste 5 minuten van de wedstrijd wordt het nog onrustig bij ons voor de goal. Een paar minuten voor het einde haalt Chiara nog knap een bal van de lijn waarmee de 3-2 voorkomen wordt. Uiteindelijk weet Veritas via een knullige goal nog de 3-2 te maken in de 92ste minuut. Maar dat mag de pret niet bederven want we winnen een van de meest beladen wedstrijden van dit seizoen van 3-2!! Op naar de laatste 5…. en op noa “DIE KER” 

Verslag: Hans GubbelsTerug naar nieuwsoverzicht