Tussenstanden per 04-10-2020

» Download de tussenstand

Agenda

Momenteel is de agenda leeg
LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

VERJAARDAGEN

Jarigen

  Vandaag jarig:
    Max van Helden (19 jaar)

  Morgen jarig:
     Chris Sniekers
     Mat Deneer

  21 April:
     Sjra Craemers

  22 April:
     Arno de Wit
     Daphne Craemers
     Nicky Parren

  23 April:
     Juliete Wulms
     Wil Walraven

  24 April:
     Fer Munnecom
     Jan Bliekendaal

  25 April:
     Rens Akkermans

  26 April:
     Rik Munnecom

  28 April:
     Sem Wilms
     Sven Vranken

WEDSTRIJDVERSLAGEN

Driepunter in Panningen....

Donderdag 01 Januari | overzicht

» - :

Na 3 verloren wedstrijden de 2 interlands meegeteld  kwamen wij na de eerste 10 minuten onder leiding van onze Harie een beetje in het ritme om te voetballen. De tegenstander begon wat foutjes te maken en reep  Harie die make die deur toe versprijden en aope braeke (ich zaoch geine deur) maar good de eerste treffer tegen SV.PANNINGEN VE1 waas ein fieit, Toine kreeg een mooie kans en benutte hem goed. Nog voor de rust maakte Peterke de tweede treffer en gingen wij de rust in met een comfortable 0-2 voorsprong.
In de eerste helft had Roger zijn tegenspits al het hele veld laten zien die was net een fractie te langzaam en kon dus niet gevaarlijk worden.
De tweede helft kwam er wat nieuw bloed in Chrisstan  en Kjell dus toen moest het nog beter gaan. Maar Harie kon geen deur meer openbreken en nadat Chrisstan tussendoor ook nog 5 min extra rust kreeg van de scheids . Raymond was steeds te snel weg als hij de bal zag aankomen Kjell deed nog zo zijn best en Roger had zijn tegenstander totaal afgemat prachtig en hij bleef ook nog sportief. Helaas kregen wij er geen gaol meer bij.  Volgende week thuis tegen het sterke SV.EGCHEL.......en de come back van Chriske Sniekers. Gr They
 

Terug naar overzicht