Tussenstanden per 04-10-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 04 September : O19 TOERNOOI
Donderdag 29 Juli
FC.MAASGOUW 1 - HAELEN 1
3 - 1


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Zaterdag 14 augustus - 17:00u
-

Sportpark de Graswinkel te Weert

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Voetbalfestival voor tweede keer succes

13-06-2021


Voor de 2e keer in een half jaar heeft FC Maasgouw i.s.m. de KNVB en Tribesports het voetbalfestival georganiseerd. Afgelopen december tijdens de eerste editie was het koud en viel er veel regen (maar toch was die dag geslaagd). Nu zijn de weergoden ons gunstig gestemd met prachtig weer. Het beloofde een prachtige dag te worden met veel voetbal en veel plezier en dat werd het ook!

Het spelplezier werd verzorgd door 11 (hoe kan het ook anders) spellen. Alle spellen zijn gerelateerd aan Oranje-internationals, goed aansluitend bij het op die dag voor Oranje startende EK. En daarnaast de in het vooruitzicht staande deelname van onze Oranje Leeuwinnen aan de Olympische Spelen over enkele weken.

Tijdens de eerste pauze werd voor een lekkere versnapering gezorgd door ons kantine-duo Hans en Jan alias Peppi & Kokki. Na afloop is er nog een lekkere verrassing verzorgd door Laaker Boere Ies. Hiervoor dank. Ook dank aan de vrijwilligers die deze dag mogelijk maakten: Raf, Chrisstan, Thijs, Rilana, Sjra, Stef, Erik, Rob, Ton, Alex, John, Dirk, Hilde, Hans, Hans, Marlene en Jan voor de friettent. En Leon Corstjens voor het sponsoren van de flesjes drinken! Bedankt voor jullie inspanningen!

Met sportieve groet,
Bestuur FC Maasgouw

Terug naar nieuwsoverzicht