Agenda

Momenteel is de agenda leeg
Zaterdag 22 Januari
REUSEL SPORT MO15-1 - FC.MAASGOUW MO15-1
Uitgesteld
 
Zondag 23 Januari
FC.CRANENDONCK 1 - FC.MAASGOUW 1
Afgelast


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Zondag 23 januari - 14:30u
-
Deze wedstrijd is afgelast

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Ruud Hendriks ook volgend seizoen hoofdtrainer FC Maasgouw

13-01-2022


Hoofdtrainer van FC Maasgouw 1 Ruud Hendriks zal ook in het seizoen 2022/2023 de honneurs waarnemen op Sportpark Ter Koel. Afgelopen week is de Voetbal Technische Commissie samen met Ruud overeengekomen tot dat besluit. Het contract van de trainer uit Sittard wordt dus met één jaar verlengd. Zowel de spelersgroep, de VTC en de begeleiding zijn te spreken over de huidige samenwerking.

FC Maasgouw 1 staat na 7 gespeelde competitiewedstrijden op een derde positie in de 4e klasse D met 19 punten. Vlak voor de winterstop werden de toppers tegen VV Maarheeze (2e plek met 22 punten uit 8 wedstrijden) en SV Laar (koploper met 24 punten uit 8 wedstrijden) door coronabesmettingen afgelast. Ook in het bekertoernooi is het elftal van Ruud Hendriks nog actief. Derdeklasser FC Landgraaf werd op 14 november 2021 met 3-0 aan de kant gezet. Nu wacht de volgende opponent, SHH 1 uit Herten, dat ook uitkomt in de 3e klasse. 

FC Maasgouw hoopt dat de bal weer snel voor alle teams mag gaan rollen op Sportpark Ter Koel. Voor de jeugdelftallen zijn de vooruitzichten in ieder geval positief te noemen.

Met sportieve groet,
Bestuur FC Maasgouw

 

Terug naar nieuwsoverzicht