Agenda

  • 17 Augustus : Oud papier ophalen
  • 21 September : Oud papier ophalen
LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Coronamaatregelen per 28 november 2021, kaartavond en ALV uitgesteld

27-11-2021


De situatie in de ziekenhuizen is momenteel zo ernstig dat de overheid heeft besloten om verdere maatregelen tegen het coronavirus te nemen. De maatregelen raken de samenleving en het amateurvoetbal wederom hard.
De komende drie weken, vanaf 28 november, blijft Sportpark Ter Koel tussen 17.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s morgens gesloten. Een harde klap voor onze vereniging en het amateurvoetbal.

Vanaf 28 november 05.00 uur gelden de volgende regels voor de sport:
- Na 17.00 uur moeten de sportaccommodaties dicht zijn.
- Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur (wedstrijd of training) is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Ter verduidelijking, dit mag dus niet plaatsvinden op de sportaccommodatie zelf.
- Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

De KNVB neemt zo snel mogelijk een besluit over de voortgang van de competities voor de komende weken en informeren dan alle verenigingen en scheidsrechters.
Dit betekent voor nu ook dat de geplande Algemene Ledenvergadering (2 december) en de kaartavond (10 december) worden uitgesteld. 

Met sportieve groet,
Bestuur FC Maasgouw

Terug naar nieuwsoverzicht