Tussenstanden per 04-10-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 04 September : O19 TOERNOOI
Donderdag 29 Juli
FC.MAASGOUW 1 - HAELEN 1
3 - 1


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Zaterdag 14 augustus - 17:00u
-

Sportpark de Graswinkel te Weert

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Complete technische staf selectie FC Maasgouw gaat door in 2021-2022

21-02-2021


Ruud Hendriks is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Maasgouw 1, zoals reeds al bekend was gemaakt. Op de hoofdtrainerswissel na blijft de volledige staf van de selectie daarnaast intact.

Dat betekent dat John Wolter en Mat Deneer komend seizoen doorgaan als leiders van het 1e elftal. Assistent scheidsrechter Marco Geurts heeft ook besloten om volgend seizoen zijn functie als grensrechter door te zetten. Ook Casper Scheres is volgend jaar weer de verzorger van onze hoofdmacht.
Ook Paul Rous (trainer FC Maasgouw 2) en Nick Jacobs (leider FC Maasgouw 2) gaan volgend seizoen door met hun werkzaamheden bij onze vereniging. 

Tot slot heeft ook keeperstrainer Huub Peeters besloten om nog een jaar vast te plakken aan zijn loopbaan bij FC Maasgouw. Hij gaat volgend jaar weer door met het trainen van onze keepers in alle lichtingen, van de jeugd tot en met de senioren. 

Wij zijn erg verheugd dit bericht te kunnen mededelen en we zijn blij en trots dat er volgend seizoen weer een uitstekende staf voor FC Maasgouw staat. 
Wij wensen iedereen veel succes en plezier met uitoefenen van hun functie, en hopen uiteraard dat dit volgend seizoen weer op de normale manier gaat gebeuren!

Met sportieve groet,
VTC en bestuur FC Maasgouw

 

Terug naar nieuwsoverzicht