Overschrijving digitaal

29-04-2016

Sinds december 2015 is het in de meeste gevallen niet meer nodig bij een verzoek tot overschrijving de (blauwe) papieren formulieren in te vullen. Elke speler in het amateurvoetbal kan namelijk de overschrijving digitaal laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging.

Hoe gaat het zijn werk?
De speler die wil overschrijven naar een andere vereniging, gaat naar de andere vereniging toe met zijn spelerspas om zich aan te melden. Met behulp van Sportlink Club wordt de overschrijving in gang gezet. Het is dan ook niet meer nodig om de oude spelerspas en de ledenmutatiekaart op te sturen. Indien dit FC.MAASGOUW is hoef je alleen nog maar een aanmeldingsformulier volledig in te vullen en na ondertekening samen met je spelerspas in te leveren bij Ingid Aal van de ledenadmistratie. Het aanmeldingsformulier wordt vervolgens verwerkt in Sportlink, waarbij de oude vereniging een e-mail ontvangt ter accordering.

Bij het aanmelden van deze speler wordt bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn. Als de oude vereniging niet akkoord is, omdat het lid bijvoorbeeld (nog) niet aan zijn financiële verplichtingen heeft voldaan of nog materialen, zoals trainingspak, tassen ect. moet inleveren, kan de vereniging dat via een blokkade in het systeem Sportlink Club vastleggen. Als het lid alsnog aan zijn verplichtingen heeft voldaan, kan de oude vereniging de blokkade opheffen en volgt goedkeuring van de overschrijving.


Belangrijk is echter wel de uiterste datum voor het regelen van een overschrijving voor Categorie A: dit blijft 15 juni 2016! Voor categorie B is dit ook mogelijk na 15 juni 2016

Voor meer informatie kunt u terecht bij Johan Hendrikx (06-11005699) of Ingrid Aal (06-23138028)
 

 

Terug naar overzicht

Deel dit bericht: