Ook FC.MAASGOUW C3 nog kampioen.

19-12-2015

Zaterdag 19 december, de allerlaatste speeldag van 2015. Voor nog één team van FC.MAASGOUW was er nog een prijs te halen. Uit in Echt tegen EVV C3 had FC.MAASGOUW C3 genoeg aan een gelijkspel om zich kampioen te mogen noemen. In de aanloop naar deze wedstrijd kon er afgelopen week maar één keer getraind worden vanwege de slechte veldomstandigheden, maar deze zaterdag kon het wel voorjaar zijn. Alle ingrediënten waren aanwezig om de hoofdprijs binnen te halen. Vanaf het begin van de wedstrijd lieten de blauw/witten, onderleiding van het coachen trio Mario, Ben en Patrick er geen twijfel aan over. Gelijk van de eerste minuut af werd EVV C3 vast gezet en een veel beter FC.MAASGOUW C3 liet over de gehele 70 minuten zien dat ze de verdiende kampioen zouden worden. Een 1-4 eindstand zou dan ook voor het kampioenschap zorgen. Een puike prestatie, gefeliciteerd mannen, dit was het 5e FC.MAASGOUW jeugdteam dat zich in deze najaarreeks 2015 kampioen kon kronen.