Tussenstanden per 02-02-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 17 Augustus : Deadline opgeven vrijwilligersbeleid
  • 19 Augustus : VTON
Zaterdag 15 Augustus
FC.MAASGOUW 1 - MEREFELDIA 1
19:00u.


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Zaterdag 15 augustus - 19:00u
-

Sportpark Ter Koel te Thorn

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Offday FC Maasgouw 1 resulteert in eerste puntverlies sinds 6 oktober 2019

26-01-2020


FC Maasgouw 1 heeft de tweede competitiewedstrijd van 2020 niet kunnen winnen. In Tegelen ging het met 4-0 onderuit bij nummer 5 TSC'04 1. Vanaf minuut 1 liep het niet lekker bij de mannen uit Thorn & Wessem en het niveau van de laatste wedstrijden werd vandaag niet gehaald.

Op een uitstekend bespeelbaar veld op Sportpark de Bakenbos begon de thuisploeg feller aan de wedstrijd dan FC Maasgouw. Veel ballen kwamen niet aan en al twee keer kwam FC Maasgouw achterin goed weg. Tot dat in de 11e minuut een vrije trap bij de cornervlag resulteerde in een 1-0 achterstand. Niet veel later was ook de 2-0 een feit toen de volgende gevaarlijke voorzet van dichtbij werd binnengekopt. 

Maasgouw probeerde het wel maar in een felle wedstrijd kreeg het weinig 100% kansen. Enkele standaardsituaties leverde nog het meeste gevaar op maar veel problemen kende de thuisploeg daarmee niet. Op slag van rust werd het 3-0 toen een dieptebal door het centrum met het hoofd werd verlengd. FC Maasgouw stond voor een hele lastige opgave. 

In de tweede helft ging de ploeg van Rob Geenen iets meer risico's nemen en probeerde het voetballend onder de harde druk van TSC uit te komen. Het mocht echter allemaal niet baten en echte serieuze kansen heeft Maasgouw vandaag niet gekregen.TSC bracht de eindscore nog op 4-0 en Maasgouw leed de eerste competitienederlaag sinds oktober 2019. 

Een wijze les voor het 1e dat vandaag een offday beleefde. Volgende week staat er voor, de nog altijd nummer 1 van de ranglijst, een belangrijk treffen op het programma met directe concurrent Panningen 1. De Noord-Limburgers zullen gebrand zijn op revanche want tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen won Maasgouw in Panningen met 0-2. 

Onze mannen hebben jullie steun dan hard nodig! 
Om 14:30uur wordt er afgetrapt op Sportpark Ter Koel, op naar zondag!

Terug naar nieuwsoverzicht