Tussenstanden per 02-02-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 17 Augustus : Deadline opgeven vrijwilligersbeleid
  • 19 Augustus : VTON
Zaterdag 15 Augustus
FC.MAASGOUW 1 - MEREFELDIA 1
19:00u.


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Zaterdag 15 augustus - 19:00u
-

Sportpark Ter Koel te Thorn

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Nino Eijer, Colin Eijer & Chayenne Corstjens keren terug op het oude nest

02-05-2020


De competitie ligt momenteel stil en het is nog lang niet zeker hoe de start van het volgende voetbalseizoen eruit komt te zien. Toch zijn we als FC Maasgouw zijnde blij te kunnen vermelden dat er nieuwe aanwinsten vanaf het volgende seizoen terugkeren bij FC Maasgouw. Nino & Colin Eijer keren terug vanuit Haelen en ook Chayenne Corstjens keert terug op het oude nest.

Nino & Colin Eijer
Nino en Colin speelde in hun jeugdjaren bij FC Maasgouw. Na de promotie naar de 4e klasse  verlieten zij een tijdje geleden FC Maasgouw voor een avontuur hogerop bij Haelen, dat uitkwam in de 2e klasse van het amateurvoetbal. Echter na twee jaar afwezigheid hebben de broers besloten om weer terug te keren bij FC Maasgouw. FC Maasgouw is erg blij met de twee versterkingen voor de selectie en we zijn dan ook blij dat de jongens weer terug zijn bij hun oude liefde. 

Chayenne Corstjens
Chayenne speelde net zoals Nino en Colin in haar jeugdjaren bij FC Maasgouw en een seizoen bij EVV. Daar werd zij gescout door Fortuna '54 en na 2 seizoenen in het beloftenteam te hebben gespeeld werd ze overgeheveld naar de hoofdmacht. 5 seizoenen was zij actief bij Fortuna '54 en daarvan speelde ze een seizoen in de topklasse van het voetbal. Daarnaast werkt Chayenne als personal trainer en de combinatie met het voetbal op hoog niveau was voor onmogelijk geworden. Ook Chayenne keert dus terug bij FC Maasgouw VR1.

We heten Nino, Colin & Chayenne van harte welkom bij FC Maasgouw en we zijn ervan overtuigd dat ze een mooie tijd tegemoet gaan op het oude nest. Terug naar nieuwsoverzicht