Tussenstanden per 02-02-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 29 Mei : bekendmaking team indeling 20/21
  • 02 Juni : gesprek moment teamindeling
Zaterdag 30 Mei
RKSV.HEEZE MO19-1 - FC.MAASGOUW MO19-1
Afgelast
FC.MAASGOUW MO13-1 - LEONIDAS-W MO13-2
Afgelast
SCHINVELD JO8-1 - FC.MAASGOUW JO8-1
Afgelast


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Laat jezelf zien en blijf warm!

09-11-2019


De dagen worden weer korter en kouder, waardoor het noodzakelijk wordt dat de fietsverlichting en de trainingspakken (bij onder de 10 graden) weer aan gaan.

Veiligheid
Voor de veiligheid van alle leden van FC Maasgouw is het van groots belang dat de fietsverlichting in orde is, want zonder licht kan een ongeluk in een klein hoekje liggen. Ook kan het je (letterlijk) duur komen te staan, vanwege controles die kunnen voorvallen. Als je wordt aangehouden zonder fietsverlichting kan deze boete oplopen tot €55,-.

Verder ben je op het voetbalveld niet altijd in beweging en kan het voorkomen dat je tijdens de uitleg van een oefening stilstaat. Hierdoor koel je te snel af, waardoor blessures eerder kunnen voorkomen. Het is daarom niet meer toegestaan om te trainen in een t-shirt en/of kort broekje, een trainingspak is dus verplicht (een warme variant als een legging is ook toegestaan).

We gaan ervanuit dat alle trainers, speler en ouders hierop gaan letten, waardoor we weer veilig de koude maanden kunnen trotseren.

 Terug naar nieuwsoverzicht