Inschrijving darttoernooi FC.MAASGOUW

14-12-2016

Op zaterdag 21 januari 2017 wordt als afsluiting van de winterstop een darttoernooi georganiseerd in de kantine van FC Maasgouw. Dit darttoernooi is alleen bestemd voor speelsters, spelers en leiders van het 1e elftal, het 2e elftal, de dames, JO19-1 en JO19-2. Andere leden of betrokkenen zijn uiteraard ook van harte welkom om er een gezellige middag/avond van te maken!

Het darttoernooi zal aanvangen om 14:00uur en zal tot ongeveer 21:00uur duren, dit is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar bas.vd.braak@live.nl. Om de winnaars van het darttoernooi een beetje te sponsoren wordt er een bijdrage van €3,- per persoon gevraagd (Dit bedrag hoeft op de dag van het darttoernooi zelf pas ingeleverd te worden) .

Houd er rekening mee dat als je je opgeeft voor het darttoernooi, je ook enkele wedstrijden zal moeten tellen/schrijven. Dit kan op een eenvoudige manier, namelijk door een 'dartscore' app te downloaden of op de ouderwetse manier, met een stift en een schrijfbord.

Ben jij dus een speelster, speler of leider van een van de genoemde teams? Meld je dan vóór 14 januari 2017 aan en wordt de nieuwe FC Maasgouw-dartkampioen!

Terug naar overzicht

Deel dit bericht: