Tussenstanden per 20-05-2018

» Download de tussenstand

Agenda

Momenteel is de agenda leeg
LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

FC.MAASGOUW wint 3e periodetitel en strijd aanstaande zondag al om een plek in de 4e klasse

15-05-2017


FC.MAASGOUW ontvangt zondag 21 mei VV.LIMBRICHT in de nacompetitie

Voorafgaand aan het laatste competitieduel uit tegen EMS/RFC was het voor FC.MAASGOUW al bekend dat men aan de nacompetitie zou deelnemen.  Alleen was nog niet duidelijk of men de 2e of 3e periodetitel zou winnen. Trainer Jurgen Geurts spaarde diverse spelers en kwam met diverse jeugdspelers aan de start. Al snel bleek dat het team inspiratie miste om een echt duel met de Roermondernaren aan te gaan, te veel lange ballen en te weinig combinatie spel lagen aan de grondslag van een slechte wedstrijd. Alleen het enige FC.MAASGOUW doelpunt, was voor de meegereisde blauw/witte supporters het hoogtepunt van de middag, een mooie combinatie tussen de twee JO17-spelers Sjoerd Deneer en Jeroen Corbey zorgde voor een 4-1 eindstand………….snel vergeten deze wedstrijd.

De nacompetitie:

FC.MAASGOUW begint komende zondag (21 mei) om 14.30u thuis tegen de nummer 3 van de 5e klasse C, VV.LIMBRICHT.  Het team van oud-VV.THORN trainer Ton Kohlen staat bekend om het scorend vermogen, in de 26 wedstrijden scoorde men 75 keer en moest men 33 keer de bal uit het eigen netje halen. De winnaar van deze wedstrijd speelt de volgende wedstrijd tegen TSC”04 uit Tegelen, de nummer 11 uit de 4e klasse. Deze wedstrijd wordt op 28 mei gespeeld om 14.30u. Aansluitend is op pinkstermaandag 5 juni de laatste wedstrijd gepland.

 

De nacompetitieregeling:

Na iedere wedstrijd wordt er een penaltyreeks geschoten, totdat er een winnaar komt. Mochten er teams gelijk eindigen in deze poule dan kan de uitslag van de penaltyreeks van belang zijn. De nummers 1 en 2 uit de poule blijven in of promoveren naar de 4e klasse.

 Terug naar nieuwsoverzicht