Tussenstanden per 02-02-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 29 Mei : bekendmaking team indeling 20/21
  • 02 Juni : gesprek moment teamindeling
Zaterdag 30 Mei
RKSV.HEEZE MO19-1 - FC.MAASGOUW MO19-1
Afgelast
FC.MAASGOUW MO13-1 - LEONIDAS-W MO13-2
Afgelast
SCHINVELD JO8-1 - FC.MAASGOUW JO8-1
Afgelast


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

FC Maasgouw 1 boekt tweede competitieoverwinning in Grathem

14-10-2019


Zondag 13 oktober stond alweer competitiewedstrijd nummer vier op het programma. FC Maasgouw 1 reisde af naar Grathem waar het duel met hekkensluiter VV GKC/RKHVC werd afgewerkt. De eerste overwinning op Panningen werd gevolgd door twee nederlagen tegen EMS en RKESV. Daarom was het vandaag ook weer eens tijd voor een driepunter!

Net zoals vorige week tegen RKESV schoten de blauw/witten uit de startblokken en in een energieke openingsfase wist Gijs Hansen al snel de 0-1 op het scorebord te zetten. Na matig uitverdedigen door de thuisploeg schoot Gijs de bal mooi in de verre hoek binnen. Maasgouw bleef de bovenliggende partij maar ook het team van ex Maasgouw-speler Twan Linssen meldde zich een aantal keer gevaarlijk voor het doel van Stef Azzakriti. Een hoekschop werd door Tim Beek zuiver tegen de touwen gekopt, 1-1 na een kleine 25 minuten.

In de fase na de gelijkmaker was FC Maasgouw beter maar toch slopen er steeds meer onzuiverheden in het spel. Bart Wanten en Jeroen Corbey kregen beide een opgelegde kans om Maasgouw terug op voorsprong te zetten. Jeroen zijn inzet ging helaas vlak voorlangs het doel en Bart zijn schot werd gekeerd door de doelman. Aan de andere kant was het daarna wel raak, na een goed uitgespeelde aanval van het fusieteam gaf Dave van de Port het laatste tikje, 2-1 voor VV GKC/RKHVC. 

Het leek er even op dat de wedstrijd kantelde en dat er nog een zware middag te wachten stond voor de ploeg van Rob Geenen. Vlak voor rust kreeg Maasgouw echter een opvlieging en in een tijdsbestek van 6 minuten zag de wereld er opeens heel anders uit. Bart Joris zorgde uit een hoekschop met een rebound voor de gelijkmaker en daarna was het opnieuw Gijs die het netje tot twee keer toe makkelijk wist te vinden. Vlak voor rust leek de wedstrijd beslist en ging Maasgouw rusten met een 2-4 voorsprong.

In een tweede helft die minder spectaculair was dan de eerste, wist Gijs de drie punten veilig te stellen door na een mooie slalom de 2-5 binnen te schieten. Daarna had Maasgouw nog wel een veldoverwicht maar grote kansen bleven uit. Het grootste gevaar kwam nog van invaller Pim Breedijk, zijn schot spatte uiteen op de lat.  

VV GKC/RKHVC kreeg de kans om de score iets dragelijker te maken toen scheidsrechter Schenk de bal op elf meter legde vlak voor tijd. Tim Beek scoorde uit de penalty nog zijn tweede van de middag maar dit was alleen nog maar een doelpunt voor de statistieken. Drie punten voor onze mannen van Thorn & Wessem en deze werden de uren na de overwinning nog goed gevierd in de plaatselijke cafés van Thorn tijdens Thorn kermis.

Volgende week ontvangt FC Maasgouw de huidige koploper VV Kessel op Sportpark Ter Koel. De Noord-Limburgers zijn nog als enige ploeg ongeslagen in de 4e klasse met tien punten uit vier wedstrijden.

Opstelling FC Maasgouw: Stef Azzakriti, Sven Vranken, Bart Joris, Semmy Wolter, Remco Reuterink, Sjoerd Deneer, Sander Reuterink, Ray Strous, Jeroen Corbey, Bart Wanten en Gijs Hansen.
Invallers: Sjors van Roij, Pim Breedijk en Tuur Gubbels.Terug naar nieuwsoverzicht