Tussenstanden per 01-06-2019

» Download de tussenstand

Agenda

Momenteel is de agenda leeg
Zaterdag 17 Augustus
FC MAASGOUW VE - VERITAS VE
4 - 1


Dinsdag 20 Augustus
FC.MAASGOUW 1 - EINDSE BOYS 1
19:45u.
 
Zondag 25 Augustus
FC.MAASGOUW 1 - SV.ROGGEL 1
12:00u.


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Dinsdag 20 augustus - 19:45u
-

Sportpark Ter Koel te Thorn

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Eerste Maasgouwse PubQuiz geslaagd, White Village People pakken de winst!

11-05-2019


Vrijdagavond 10 mei stond de eerste Maasgouwse PubQuiz op het programma. Nadat de activiteitencommissie eerder al een Voetbalquiz en een 'Ik hou van FC Maasgouw' avond organiseerden stond er ditmaal een PubQuiz op het programma.

10 teams van 4 personen gaven zich op en kwamen vrijdagavond vol goede moed naar de kantine. 10 rondes werden er gespeeld met vragen uit allerlei verschillende categorieën. Sport, actualiteit, cabaratiers, muziek, steden enz. Na 5 rondes kwam in de tussenstand naar voren dat twee teams gingen uitmaken wie er de PubQuiz zou gaan winnen. De Zeiverhook met Raf Azzakriti, Ger van de Braak, Ton Geelen en Johan Hendrikx stond tweede met 97 punten. De eerste plaats was op dat moment voor White Village People met Paul Rous, Sjoerd Kierk, Jimmie Jacobs en Hugo Gubbels. Zij hadden 98 punten. 

De uiteindelijke winnaars waren White Village People. Rechtsboven op de foto zijn de winnaars te zien. Met 9 punten verschil versloegen zij de Zeiverhook. Hieronder is de volledige eindstand te zien van de PubQuiz. We kunnen spreken van een zeer geslaagde eerste Maasgouwse PubQuiz, na afloop werd nog gezellig wat gedronken en de terechte winnaars gingen er uiteindelijk met de consumptiekaarten vandoor!
Iedereen bedankt en hopelijk tot volgend jaar! 

Terug naar nieuwsoverzicht