Tussenstanden per 04-10-2020

» Download de tussenstand

Agenda

Momenteel is de agenda leeg
Zondag 07 Maart
SV.LAAR 1 - FC.MAASGOUW 1
Afgelast
SV.HEYTHUYSEN 2 - FC.MAASGOUW 2
Afgelast
RKSVO 4 - FC.MAASGOUW 4
Afgelast
FC.ROERDALEN 2 - FC.MAASGOUW 3
Afgelast
ST.MDOC VR1 - FC.MAASGOUW VR1
Afgelast


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Zondag 07 maart - 14:30u
-
Deze wedstrijd is afgelast

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Contributie-inning rond 27 januari, FC Maasgouw halveert tweede deel

20-01-2021


Beste leden/ ouders/ verzorgers,

De Corona pandemie houdt Nederland en de rest van de wereld nog steeds in zijn greep. De situatie is en blijft hoogst onzeker. Dit geldt ook voor het amateurvoetbal. Halverwege oktober 2020 zijn de competities stilgelegd. Voor de jeugd tot 19 jaar is het gelukkig nog steeds toegestaan om te trainen. Voor seniorenteams zijn de trainingsmogelijkheden, door alle maatregelen, zeer beperkt.


Het kabinet heeft aangekondigd dat de huidige lockdown in ieder geval verlengd wordt tot en met 9 februari. Gezien de huidige ontwikkelingen verwachten wij niet dat de maatregelen na 9 februari snel versoepeld worden. Helaas kunnen we de komende tijd dus nog niet (helemaal) doen waarvoor we lid zijn van de vereniging, namelijk wedstrijden spelen, volledig trainen, langs de lijn supporteren of gezellig samenzijn in de kantine.

Als bestuur proberen wij de wensen van onze leden, ouders/ verzorgers, vrijwilligers, sponsoren en supporters op de juiste manier te combineren met het voortbestaan van de vereniging. Daarbij is veel onzeker. We weten niet hoe lang de situatie nog gaat duren en de financiële houdbaarheid staat onder druk. Vaste kosten lopen door, terwijl onder andere kantine-inkomsten wegvallen en sponsorinkomsten onzeker zijn. Echter willen wij onze leden gedurende deze lastige periode tegemoet komen en hebben we besloten het tweede gedeelte van de contributie, dat binnenkort geïncasseerd wordt, te halveren.

Wij vertrouwen op begrip en solidariteit vanuit iedereen, om gezamenlijk zo goed mogelijk uit de crisis te komen en de activiteiten zo snel mogelijk weer op een veilige wijze op te kunnen pakken. Mochten er leden zijn die ondanks de tegemoetkoming het hele contributiebedrag willen betalen, dan kunnen deze leden zich melden via secretariaat@fcmaasgouw.nl. Eventuele vragen / opmerkingen naar aanleiding van de contributie-inning kunnen tevens gesteld worden aan het secretariaat.


Voor nu; blijf gezond en hopelijk tot snel op ons sportpark!

Sportieve groet,
Bestuur FC MaasgouwTerug naar nieuwsoverzicht