Tussenstanden per 02-02-2020

» Download de tussenstand

Agenda

  • 06 Augustus : 1e training selectie
  • 19 Augustus : VTON
LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

Bas Manders winnaar van geslaagde toepavond

14-12-2019


Vrijdagavond 13 december stond in de kantine de toepavond op het programma. 33 fanatieke toepers gaven zich op voor deze traditionele avond. Daarnaast was er ook nog een groepje van 4 personen aan het kruisen. In totaal werden er 10 rondes getoept en uiteindelijk bleven er 4 finalisten over die het minst hadden verloren.

John Wolter, Bart Joris en Bas Manders waren de drie die geen enkel potje verloren en dus een plek aan de finaletafel bemachtigde. Daarnaast werd er nog door 8 toepers (die allen één keer hadden verloren) gestreden om een extra plek in de finale. Jan Straetemans was de gelukkige winnaar hiervan en hij voegde zich bij het andere trio. 

Uiteindelijk was het Bas Manders die met de overwinning aan de haal ging in een spannende finale. Bart Joris werd derde en John Wolter moest genoegen nemen met een tweede plek. 
Weer een gezellige en geslaagde avond in de kantine van Sportpark Ter Koel. De avond werd georganiseerd door George van Hinsberg die alles weer tot in de puntjes verzorgd had, dank hiervoor! En ook willen we Germieke en Marlène bedanken voor de prima drankservice, zij zorgden ervoor dat niemand van de kaarters uitdroogde!Terug naar nieuwsoverzicht