Tussenstanden per 20-05-2018

» Download de tussenstand

Agenda

Momenteel is de agenda leeg
LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

BELANGRIJK VOOR ALLE LEDEN! Ingelaste Algemene Ledenvergadering i.v.m. nieuw vrijwilligersbeleid

12-05-2017


Ingelaste Algemene Ledenvergadering dinsdag 23 mei

Zoals jullie waarschijnlijk hebben vernomen heeft de commissie Vrijwilligersbeleid het “Beleidsplan Vrijwilligers FC Maasgouw” opgesteld. Het beleidsplan heeft als hoofddoel de betrokkenheid van onze leden verder te vergroten. In het beleid wordt een beroep gedaan op elk spelend lid van FC Maasgouw. Omdat het om een flinke koerswijziging gaat binnen de vereniging zal er door de Algemene Ledenvergadering (ALV) gestemd moeten worden over het invoeren van het beleid.

Afgelopen woensdag 10 mei heeft er een informatiebijeenkomst plaatsgevonden voor alle leden in de kantine. Tijdens deze avond is het beleidsplan gepresenteerd, zijn er vragen gesteld en is er feedback gegeven door de aanwezige leden. Op de website vindt u de conceptversies van het document vrijwilligersbeleid en het bijbehorende functieboek.

U kunt deze conceptversies downloaden door op de volgende links te klikken:
- Concept vrijwilligersbeleid
- Concept functieboek

Beide documenten kunnen nog aangepast worden naar aanleiding van de vragen en feedback  die al ontvangen zijn en die we mogelijk nog ontvangen. Mocht u zelf nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze stellen via vrijwilligers.fcm@gmail.com.

De extra algemene ledenvergadering waarin het Beleidsplan Vrijwilligers van FC Maasgouw wordt ingebracht ter goedkeuring  vindt plaats op dinsdag 23 mei in de kantine, aanvang is 19.00u. De ledenvergadering zal op deze avond besluiten of het beleidsplan wordt goedgekeurd en ingevoerd per seizoen 2017/2018.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan de ALV, dan kunt u zich tot en met maandag 22 mei afmelden en tevens uw stem uitbrengen via het volgende e-mailadres: vrijwilligers.fcm@gmail.com.  

Laat de kans niet liggen om te komen, want dit is nogmaals erg belangrijk voor elk spelend lid van FC Maasgouw.
We hopen op een goede opkomst, zodat zoveel mogelijk leden hun stem kunnen laten gelden! Terug naar nieuwsoverzicht