Tussenstanden per 01-06-2019

» Download de tussenstand

Agenda

Momenteel is de agenda leeg
Zaterdag 17 Augustus
FC MAASGOUW VE - VERITAS VE
4 - 1


Dinsdag 20 Augustus
FC.MAASGOUW 1 - EINDSE BOYS 1
19:45u.
 
Zondag 25 Augustus
FC.MAASGOUW 1 - SV.ROGGEL 1
12:00u.


LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

AANKOMENDE WEDSTRIJD

Dinsdag 20 augustus - 19:45u
-

Sportpark Ter Koel te Thorn

FOTO'S UIT DE OUDE DOOS


reageer op de foto's!

BBQ, afscheid, bedankwoordjes en vooral feest tijdens laatste training...

30-05-2019


De dag voor Hemelvaart, woensdagavond 29 mei trainden het 1e, 2e en de JO19-1 voor de laatste keer in het seizoen 2018-2019. FC.MAASGOUW 4 speelde nog een wedstrijd om 19:30uur, en won met 3-1 thuis de derby van VV.HEBES 3.
De VR1 trainden niet, maar waren wel aanwezig bij de afsluitende BBQ die dit jaar weer uitstekend verzorgd werd door Erik Ramakers, dank hiervoor. 

Een avond die daarnaast ook in het teken stond van bedankwoordjes en helaas moeten we volgend seizoen ook van enkele personen binnen onze vereniging afscheid gaan nemen. Trainer van het 1e elftal Jeroen Rutten gaat ons verlaten en heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij VV.ROOSTEREN 1. 2 jaar lang was Jeroen hoofdtrainer van onze vereniging en 2 jaar op rij is het hem gelukt om het 1e elftal in de 4e klasse te houden. Zijn opvolger wordt Rob Geenen, die overkomt van VV.BAARLO. Rob speelde zich onlangs veilig in de 3e klasse met de ploeg uit Baarlo. 

Daarnaast gaat ook leider Raf Azzakriti het 1e elftal verlaten. Van Raf nemen we echter zeker geen afscheid. Hij gaat zich volgend jaar volledig focussen op de jeugdopleiding. Raf heeft onlangs dan ook zijn diploma gehaald voor Hoofd Jeugdopleiding van onze vereniging te worden. Zijn opvolger wordt John Wolter, die we dit seizoen ook al meerdere keren in de dug-out van het 1e elftal zagen zitten. Ook van Leo Hendrikx, al 32 jaar jeugdtrainer van eerst RKSVW (Wessem) en later van FC.MAASGOUW, gaan we afscheid nemen. Al benadrukte ook Leo dat hij dit zeker niet als afscheid beschouwd. We zullen hem nog zeker bij de verenging zien en in de toekomst is er misschien wel een andere functie voor Leo binnen onze vereniging weggelegd waarin hij mogelijk terugkeert.

Ook verzorger van het 1e elftal Nico Hoekstra gaat ons verlaten. Nico zorgde er jarenlang voor dat geblesseerde spelers z.s.m. behandeld werden en dat de spelers fit waren voor de volgende wedstrijd. Bij Nico konden selectiespelers dan ook altijd terecht en we willen Nico dan ook bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren. Speler van het 1e elftal Twan Linssen gaat volgend seizoen de overstap maken naar VV.GKC/RKHVC. 5 jaar lang was Twan speler van het 1e elftal, waarmee hij 2 jaar geleden promoveerde van de 5e naar de 4e klasse. Twan heeft echter nu besloten terug te keren naar zijn oude liefde. In de jeugd en in de jaren daarna kwam hij namelijk altijd uit voor RKHVC uit zijn geboorteplaats Hunsel. 
Aanvoerder Jurn Speessen van het 1e elftal doet, na jarenlang uit te zijn gekomen voor ons 1e elftal, volgend jaar een stapje terug en zal vanaf het nieuwe seizoen aansluiten bij FC.MAASGOUW 2.

Afgelopen zondag, tijdens de officiële seizoensafsluiting werden George van Hinsberg (decennia lang kantinebeheerder van RKSVW (Wessem) en later FC.MAASGOUW) en Ger van de Braak (decennia lang bestuurslid) bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren, ook van hen moeten we helaas afscheid nemen.

Ook willen we onze voorzitter Wiel Speessen bedanken voor het sponsoren van deze geweldige woensdagavond die nog tot in de hele late uurtjes doorging. Ook benadrukte Wiel dat hij het fantastisch vond om te zien dat er zoveel trainers/leiders/spelers aanwezig waren tijdens deze avond, en dat onze vereniging nog een hele mooie toekomst voor zich heeft. Eenieder bedankt voor het afgelopen seizoen en we hopen jullie allemaal volgend jaar weer terug te zien! 

FC MaasgouwTerug naar nieuwsoverzicht