Tussenstanden per 23-04-2017

» Download de tussenstand

Agenda

  • 30 Juni : Feestavond FC Maasgouw
FcMaasgouw wenst iedereen een hele fijne zomervakantie!
LOGIN op MIJN FC MAASGOUW (aanmelden)
( ? )
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Youtube

Vacatures

FC.MAASGOUW zoekt voor het seizoen 2015/2016:

De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn weer in volle gang. De teams zijn bij de KNVB aangemeld en de teamindelingen zijn ook gereed. Voor het komende seizoen heeft FC.MAASGOUW 17 jeugdteams aangemeld bij de KNVB. Dit betekend uiteraard ook dat er bij alle jeugdteams voldoende leiders en trainers nodig zijnt om alles in goede banen te leiden. Op dit moment hebben we nog diverse teams waar een leider(ster) en/of trainer voor gezocht moet worden. Hieronder staan de teams:

FC.MAASGOUW D2G zoekt een trainer(ster) / leider(ster) die op de maandag en de woensdag de trainingen verzorgt van 18.30u tot 20.00u. Op de zaterdag zou hij/zij begeleiding/coaching van dit team op zich nemen. De thuiswedstrijden worden om 12.15u gespeeld.

FC.MAASGOUW E1G zoekt een trainer(ster) / leider(ster) die op de dinsdag en de donderdag de trainingen verzorgt van 18.30u tot 19.45uu. Op de zaterdag zou hij/zij begeleiding/coaching van dit team op zich nemen. De thuiswedstrijden worden om 09.30u gespeeld.

 

FC.MAASGOUW E2G zoekt een trainer(ster) / leider(ster) die op de dinsdag en de donderdag de trainingen verzorgt van 18.30u tot 19.45uu. Op de zaterdag zou hij/zij begeleiding/coaching van dit team op zich nemen. De thuiswedstrijden worden om 09.00u gespeeld.

 

FC.MAASGOUW F1 / F2G / MP1+2 zoeken een trainer(ster) / Leider(ster) om samen met de huidge trainer/leider de trainingen te verzorgen en de wedstrijden te begeleiden.


Voor info en/of aanmelding van de bovenstaande vacatures, kunt U zich wenden aan:
Theo Nieskens
miaentheonieskens@planet.nl / 06-21485681

 Andere openstaande vacatures:


Junioren scheidsrechter:
De Jeugdafdeling op zoek naar personen die op de zaterdag als scheidsrechter willen fungeren bij de wedstrijden van de juniorenteams (D en C-jeugd).
Voor info en/of aanmelding van de bovenstaande vacatures, kunt U zich wenden aan:
Rob Steffanie
r.steffanie@home.nl / 06-48003560

Accommodatie beheerder voor de zaterdag en/of de zondag.
Voor info en/of aanmelding van de bovenstaande vacature, kunt U zich wenden aan:
Johan Hendrikx
J.W.P.Hendrikx@gasunie.nl / 06-11005699